En av våra glada medarbetare.

Vi söker nya medarbetare!

Primärvården söker specialister i allmänmedicin.

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos en arbetsgivare som värnar om patienternas behov, utveckling och en välfungerande arbetsmiljö. Du får arbeta inom en organisation som har bland de bästa resultaten inom hälso- och sjukvård i Sverige, både i Öppna jämförelser och Nationella patientenkäten.

Vi tror att goda utvecklingsmöjligheter längs vägen stimulerar både organisationen och dig som medarbetare. Hos oss är forskning ett välkommet inslag i det kliniska arbetet.

Om du väljer att leva, bo och jobba i Kalmar län får du även tillgång till ett rikt kultur- och idrottsliv som erbjuder något för alla. Här finns Västerviks visfestival, skördefesten på Öland, Allsvensk fotboll på både dam- och herrsidan, Iron Man, hockey, speedway, glasbrukstraditioner och mycket mer.

Vi söker dig som delar våra värderingar, trivs att samarbeta och vill utvecklas med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

I nuläget söker vi specialister till några av våra hälsocentraler i Kalmar, Oskarshamn, Högsby och på södra Öland. Mer information och ansökan:

Välkommen med din ansökan!