Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjukgymnast/ Fysioterapeut

Sjukgymnast/ Fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjukgymnast/ Fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 9 september.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Din inledande placering kommer att vara på distriktsrehabiliteringen i Mörbylånga, med möjlighet att över tid även arbeta på andra arbetsställen inom Rehab Söder. Mottagningen består av två fysioterapeuter/sjukgymnaster, en arbetsterapeut och en assistent. Våra lokaler ligger nära Hälsocentralen och kommunens rehabiliteringsenhet. Vi har ett nära samarbete med de andra distriktsrehabiliteringsenheterna i vår region och med länssjukhuset i Kalmar. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Arbetet hos oss är meningsfullt och utvecklande - Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Ansvarsområdet är patienter som söker rehabilitering på primärvårdsnivå. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov med ett tidigt och adekvat omhändertagande. Som fysioterapeut/ sjukgymnast genomför du undersökningar, bedömningar behandlingar samt utbildar patienten i egenvård. Du driver din egen mottagning och sätter självständigt upp del- och slutmål med behandlingarna. Behandlingarna sker både individuellt och i grupp t.ex. artrosskola.

Kvalifikationer

Legitimerad Fysioterapeut/ Sjukgymnast

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, god initiativförmåga och intresse av att driva utvecklingsfrågor.

Vi ser gärna sökande med erfarenhet från primärvård och med kompetens i Basal kroppskännedom. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:97 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.