Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Oskarshamn

Tandsköterska Folktandvården Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 14 september.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvården i Oskarshamn ligger i mellersta Kalmar län mitt i den småländska kulturbygden. Kliniken, som har 29 medarbetare, sätter teamtandvården i centrum. Ny söker vi en tandsköterska som vill vara en del i klinikens fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på kliniken kommer du till största delen att arbeta med assistans och delegerat teamarbete, vilket innebär att du ska kunna arbeta självständigt med våra patienter. I tjänsten förkommer också receptionsarbete. Är du nyutbildad får du handledning av erfarna kollegor för att växa in i yrkesrollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara delaktig i klinikens utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt vilja och förmåga att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienterna som dina medarbetare.

Vi erbjuder ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:46 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.