Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 22 september.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Samrehab söker en arbetsterapeut som ska arbeta mot Rehab Medicin på Västerviks sjukhus. Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med rehabilitering av personer med ryggmärgsskador och hjärnskador.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att kartlägga tidigare och nuvarande aktivitetsfunktion, funktions- och aktivitetsträning (personlig- och instrumentell ADL), utprovning och träning av hjälpmedel, vid behov hembesök och initiering av bostadsanpassning tillsammans med kommunarbetsterapeut samt handledning av patient, närstående, assistent och personal.

Som arbetsterapeut ingår du i ett team bestående av fysioterapeuter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, rehab assistenter, kurator och logoped som tillsammans med patient och anhöriga lägger upp en rehabiliteringsplan som är grunden för patientens tid på avdelningen.

I uppdraget ingår även mottagnings-/öppenvårdsarbete mot Ryggmärgsskademottagningen samt intensivrehabilitering för personer med neurologisk sjukdom/skada.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Vi ser det som en merit att du även tycker om att driva utvecklings -och förbättringsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2016:13 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.