Företagssköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Företagssköterska. Välkommen med din ansökan senast den 19 september.

Om oss

Landstingsdirektörens stab består av medarbetare som stödjer landstingets verksamhet inom bland annat ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information, kommunikation, utveckling, folkhälsa och planering.

Landstingshälsan är landstingets företagshälsovård och kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom arbetsmedicin, rehabilitering, ergonomi, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörelaterade frågeställningar. Vår verksamhetsidé är att erbjuda landstingets anställda vår samlade kompetens och våra tjänster inom arbetsmiljö och rehabilitering.

Till vår avdelning i Kalmar söker vi nu en företagssköterska

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som företagssköterska hos oss är du en i teamtet i arbetet med hälsofrämjande insatser och förebyggande av sjukdomar/ skador hos enskilda och grupper. Du kommer arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård, genomföra lagstadgade undersökningar, medverka i utbildnings och informationsverksamhet, följa forsknings- och utvecklingsarbete samt använda dig av nya rön inom specialområdet. Du ska i nära samarbete med övriga teamet delta i projekt som syftar till att förbättra arbetsmiljön för våra kunder. Du kommer att arbeta som konsult i arbetsmiljöfrågor.
Arbetet är omväxlande, och bedrivs utifrån ett helhetsperspektiv på organisation och hälsa

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet av företagshälsovård och genomgången utbildning för företagssköterska är meriterande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort krävs för resor inom länet.

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2016:20 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-12-31 Sysselsättningsgrad:Visstidsanställning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.