Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningens uppdrag omfattar sjukdomstillstånd och olycksfall inom internmedicin, kirurgi, ortopedi samt infektion. För övriga specialistområden som barn och öron omfattar uppdraget de högst prioriterade tillstånden. Vi har ca 40 000 besök/år.

Akutvårdsavdelningen är en sjukhusgemensam avdelning med 18 vårdplatser. Här vårdas de patienter som vid läkarundersökning befunnits vara i behov av fortsatt observation och/eller korttidsvård under ytterligare något dygn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Anställningen innefattar arbete på Akutmottagningen och Akutvårdsavdelningen. I din roll som sjuksköterska gör du medicinska bedömningar, ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer - allt för att ge en god och säker patientvård. På akutmottagningen tillämpas triagering enligt RETTS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning inom akutsjukvård, erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Vi ser gärna att du är: Ansvarskännande, positiv i ditt förhållningssätt, flexibel och bra på att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:102 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid med möjlighet till deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.