Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På avdelning 14 finns 18 vårdplatser. Njurpatienter är den största patientgruppen men utöver denna patientkategori vårdas även patienter inom områdena reumatologi och diabetes/endokrinologi.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Utvecklingsmöjligheter i form av rotation inom njurenheten vilket kan innebära arbete på dialys eller mottagning. Ett aktivt arbete pågår för att öka samarbetet inom njursjukvården vilket är en framgångsfaktor för organisationen.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Vi vill att du är har helhetssyn, är initiativtagande, flexibel och har engagemang för människor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:115 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.