Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Lindsdal

Tandsköterska Folktandvården Lindsdal

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Lindsdal. Välkommen med din ansökan senast den 6 oktober.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvården Lindsdal ligger mitt i Lindsdals centrum, ca 10 km norr om Kalmar, i anslutning till vårdcentral och apotek samt med närhet till butik, café och gym. Här arbetar ca 15 medarbetare som nu söker en tandsköterska som vill vara delaktig i klinikens fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I vårt arbete är hälsoaspekten central och vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av såväl assistans som egna patienter, men kan även komma att varieras av en del receptionsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi värdesätter en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar med fokus på både Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:55 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.