Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 16 oktober.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

På Akutmottagningen arbetar vi i team. Varje team består av en läkare, en sjuksköterska och en undersköterska. Mottagningen bemannas även av medicinsk sekreterare under dag och kväll.
Som sjuksköterska arbetar du med omhändertagande av akut sjuka patienter. Du gör bedömning, triagering och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder såsom läkemedelsgivning och provtagning. Vi prioriterar patientbemötande och att varje patient ska bli sedd och känna att vi gjort vårt yttersta för just hans/hennes vård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som är positiv, flexibel och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:53 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd på Oskarshamns sjukhus med placering på Akutmottagningen tom 2017-12-31 ev möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.