Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 13 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelning 18 är en av vårdavdelningarna på Medicinkliniken som i första hand har ett akut- och närsjukvårdsuppdrag. Kliniken ska tillsammans med omgivande vårdgivare erbjuda medborgarna en god vård, med för patienten tillgänglighet efter medicinskt behov. På avdelning 18 diagnostiseras och behandlas patienter med olika typer av sjukdomar i blodet och i de blodbildande organen samt patienter med magtarm och leversjukdomar. Avdelningen har 20 vårdplatser och ca 45 anställda sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska skreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Arbetet fordrar såväl stor självständighet som ansvarskänsla och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har intresse av våra patientgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:116 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.