Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus, Sveriges bästa mindre sjukhus, innefattar medicinmottagning och tre vårdavdelningar med sammanlagt 53 vårdplatser. Hösten 2014 gjordes en omorganisation på kliniken då klinikens åtta medicinska sekreterarna bildade ett eget team. Vår klinik har erhållit många utmärkelser de senaste året särskilt inom strokevården.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare har du varierande arbetsuppgifter såsom journalskrivning, administrativa arbetsuppgifter runt patientjournalen, reception samt olika ansvarsområden utifrån kompetens och intresse. Vi använder journalsystemet Cosmic.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling utifrån egna önskemål och klinikens behov med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och IT-vana, gärna kunskaper i Cosmic samt goda kunskaper i sjukdomsklassificering och kodning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom yrket.

Tjänsten ställer höga krav på stor förståelse för verksamhetens behov, flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi söker dig som kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt, är noggrann och engagerad i att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten. Du behöver ha en hög servicekänsla och en god samarbetsförmåga för att skapa bästa resultat för patienten.

Ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter är något vi värdesätter. Du är en lagspelare och har en stark yrkesstolthet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:59 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.