HR-konsult

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker HR-konsult. Välkommen med din ansökan senast den 12 oktober.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Till Psykiatriförvaltningens stab och med placering i Västervik söker vi nu en HR-konsult.

HR-enheten bidrar till att förvaltningen når sina mål genom att ge stöd och service till verksamheterna inom länets specialistpsykiatri. Uppdraget är att utveckla och stödja ett öppet, kunnigt och engagerat chef- och medarbetarskap. Vi är en strategisk partner med ett konsultativt förhållningssätt gentemot ledning och chefer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult arbetar du med personal- och kompetensförsörjning genom att stödja chefer inom områdena hälsa och arbetsmiljö, avtals- och arbetsvillkor, samt chef och medarbetarskap.
Du hanterar enskilda frågor och uppdrag inom hela personalområdet t ex rekrytering, lön, rehabilitering, arbetsmiljö, personalstatistik/uppföljning och förmedlar ett tydligt och gemensamt förhållningssätt utifrån landstingets personalpolitik.
Dialog, samverkan och delaktighet är viktiga grundstenar.

Du kommer att verka i nära samarbete med HR-chef och ytterligare en HR-konsult, samt med övriga professioner inom staben. I jobbet ingår också att samverka med kollegor inom landstingets övriga verksamheter.
Arbetet fordrar både självständighet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen inom personalvetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av självständigt arbete inom HR-området är meriterande. Din kommunikativa förmåga är hög, både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska. För att lyckas och trivas som HR-konsult behöver du vara mycket serviceinriktad, kunna arbeta både självständigt och i grupp och ha en stor initiativförmåga. Det ställs även krav på pedagogisk och analytisk förmåga samt en hög ansvarskänsla.
Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:63 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesätting Ansök senast:2016-10-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.