Distriktssköterska/sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Torsås och Söderåkra Hälsocentraler söker en distriktssköterska/sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med telefonrådgivning och mottagningsarbete. I Torsås kommun finns två stycken hälsocentraler. En större som finns i centrala Torsås med ca 5600 listade patienter och en mindre i Söderåkra med ca 1400 listade patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Dina kollegor är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och verksamhetschef.

Vår ambition är att hitta nya arbetssätt för att vitalisera mottagningarna och göra vårt gemensamma arbete intressant och utvecklande.

Nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att utveckla våra hälsocentraler med målet att ge bästa möjliga sjuk- samt hälsovård. Vi är två väl fungerande hälsocentraler som tycker om att jobba tillsammans. Hos oss råder ett öppet klimat. Är du positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta kommer du att passa bra in hos oss.

Arbetsuppgifterna består av sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Arbetsuppgifterna består också av traditionellt mottagningsarbete, egen mottagning efter överenskommelse, provtagningar samt assistans/omhändertagande vid olika behandlingar.

Välkommen med din ansökan!


Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska gärna med diabeteskompetens.
Distriktssköterskeutbildning är välkommet. Personliga egenskaper är av betydelse och personlig lämplighet prioriteras.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:139 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat t.o.m. 17-08-31 med möjlighet till förlänging Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.