Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 13 november.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar Vuxenpsykiatri med både Öppna mottagningar, Slutenvårdsavdelningar och Rättspsykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatri i. Vi har ca 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder.

Vuxenpsykiatrin i Västervik söker medicinska sekreterare
Två tillsvidareanställningar. Heltid

En medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatriska slutenvården.
I sekreterargruppen arbetar fem medicinska sekreterare.
I vår verksamhet ingår allmänpsykiatrisk och rättspsykiatrisk vård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter är rollen bred som medicinsk sekreterare inom slutenvården. Det kräver en förmåga att kunna göra prioritieringar för att tillmötesgå verksamhetens behov.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Medicinsk sekreterare till Allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagning.
I sekreterargruppen arbetar tre medicinska sekreterare. Målgruppen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utredning- och behandlingsinsatser.

Medicinska sekreterare på Psykmottagningen har en viktig servicefunktion och kompletterar sedvanliga läkarsekreteraruppgifter med receptionsarbete och ansvar för vissa administrativa uppgifter.

Arbetet innebär att du även är den gemensamma länken för teamet med läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och kuratorer. Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare. Du är öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta med olika människor med olika roller och har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda. Vi utgår från att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och din utveckling i rollen som medicinsk sekreterare.

Medicinska sekreteraren förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling.

Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Facklig företrädare Vision
Ewa-Marie Sabel, 0490-867 40

Kontaktperson
Pernilla Holmberg
Medicinsk sekreterare
0490-874 88

Malin Törnberg
medicinsk sekreterare
0490-86 315


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2016-11-13
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:65 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.