Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker. Välkommen med din ansökan senast den 12 november.

Om oss

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Klinisk mikrobiologi

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vår målsättning är att tillhandahålla kundanpassad och patientsäker laboratoriemedicinsk service med god tillgänglighet. Vi har hög ambition för vidareutbildning och personalutveckling och vi värnar om att ha det bästa arbetsklimatet med inflytande och delaktighet för våra medarbetare. Hos oss kommer du att finna ett modernt, ackrediterat laboratorium med hög kompetens och ständigt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2016:9 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Antal platser:2 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-01-01 till 2017-09-30 Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.