Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehabiliteringsenheten Vuxenpsykiatrin Kalmar är en specialistverksamhet som erbjuder bedömningar, utredningar och behandlingar för patienter inom öppen- och slutenvården inom psykiatrin i södra länsdelen. Organisatoriskt tillhör vi basenheten Habiliteringen Södra Kalmar Län.

Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av arbetsterapeuter, sjukgymnast och arbetsterapibiträde.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av ett spännande och utvecklande arbete i ett litet arbetslag med erfarna kollegor. Du kommer att arbeta med utredning, bedömning och behandling för personer inom psykiatrisk vård, både i psykiatrisk öppenvård och på slutenvårdsavdelningar. Vi träffar våra patienter både individuellt och i gruppbehandling. De flesta patienter träffar vi på mottagningen men hembesök förekommer också. Det finns stora möjligheter för individuell utveckling och vi erbjuder adekvat vidareutbildning i tjänsten. Vårt arbetslag ingår också i andra tvärproffessionella team inom Länssjukhuset med bl.a neuropsykiatri och mångbesökarpatienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har jobbat några år inom yrket. Det är positivt med erfarenhet av psykiatri men det är inte ett krav.

Du känner dig trygg i att jobba både enskilt och i grupp med våra patienter, du trivs med att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter, likväl som att samarbeta med kollegor med olika proffessioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:124 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid 75%. Vid önskemål finns det möjlighet till heltidstjänstgöring. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.