Sommarjobb Vaktmästare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Sommarjobb Vaktmästare. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela landstingets materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare. På Transportcentralen i Kalmar söker vi vaktmästare, välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Våra vaktmästare arbetar vid transportcentralen på sjukhuset. De arbetar och planerar dagligen för alla interna transporter, från godsmottagning till transport av varor, prover, patienter mm. Avfallshantering, vätskehantering och leveranser av medicinska och tekniska gaser ingår också i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs B-körkort. Truckutbildning är meriterande.

Du ska ha lätt för att samarbeta då arbetet innefattar samarbete med såväl kollegor som andra yrkeskategorier. Arbetet kräver också ett korrekt bemötande i kontakten med såväl arbetskamrater och andra medarbetare i landstinget samt vid möten med patienter och anhöriga.


Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer. Blir du aktuell för intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:32 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:6 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Tidsbegränsad Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.