Sommarjobb Städerska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Sommarjobb Städerska. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår lokalvårdsverksamhet ansvarar för lokalvården i landstingets alla verksamheter. Vi är stolta över att ligga i topp i landet när vi jämförs med andra landsting och regioner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som städerska innefattar daglig städning och påfyllning av förbrukningsmaterial i våra lokaler på Västerviks Sjukhus och andra lokaler i Västervik där landstinget har verksamhet. Utöver daglig städning ingår också golvrengöring med maskin vid behov, storstädning och smittrengöring i utrymmen inom sjukvården där det finns behov av det. Det är viktigt att du som städerska har en dialog med övrig personal inom våra verksamheter för att samverka och utbyta information kring när ett visst utrymme kan och bör städas samt vilka förutsättningar som gäller för just det utrymmet.

Dina arbetstider kan komma att variera då du arbetar efter ett schema som kan inkludera helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Treårig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är meriterande. Arbetet ställer krav på din samarbetsförmåga och ditt bemötande gentemot såväl kollegor, patienter och övrig personal inom landstinget. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då arbetet kräver att du efterföljer de regler och föreskrifter som finns kring städning och rengöring av våra lokaler utifrån dess olika förutsättningar.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer. Blir du aktuell för intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:35 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:15 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Tidsbegränsad Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.