Sommarjobb Köksbiträde/måltidsvärd

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Sommarjobb Köksbiträde/måltidsvärd. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Våra måltider är anpassade efter patientens behov och våra recept är näringsvärdesberäknade utifrån Socialstyrelsens rekommendationer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är stolta över.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I arbetet som köksbiträde är du delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. Som måltidsvärd vid avdelningsköken ansvarar du för servering av frukost, lunch, mellanmål och middag till inneliggande patienter. Du är behjälplig vid patienternas måltider. I arbetet ingår också beredning av mellanmål, för- och efterarbete, egenkontroll samt i övrigt förekommande köksarbete. Du ansvarar för att rätt kost når rätt patient och gör avdelningens beställningar av måltider och specerier via kostdataprogrammet AIVO. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Treårig gymnasieutbildning restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God datorvana krävs för uppdraget. B-körkort är önskvärt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i storkök. Du har ett genuint intresse för mat och människor samt gärna erfarenhet av sjukhuskoster. Genom din professionalitet och kompetens bidrar du till att vara med och vidareutveckla den bästa sjukhusmaten där patienten/kunden är i centrum. Uppdraget ställer stora krav på god service, flexibilitet, noggrannhet och förmåga att organisera arbetet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom att skapa och vårda relationer och god samarbetsförmåga.


Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer. Blir du aktuell för intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:40 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:20 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Tidsbegränsad Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.