Sjuksköterska Resursenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Resursenheten. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Resursenhetens uppgift är att erbjuda ersättare till länssjukhusets verksamheter vid korttidsfrånvaro av akut eller planerad karaktär. Resursenheten består för närvarande av 16 medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hur och var din tjänstgöring sker styrs genom kundens önskemål, verksamheternas behov och din kompetens. Som medarbetare ingår du i ett team av kompetenta och flexibla medarbetare som arbetar mot olika kunder. Med dig som medarbetare kan resursenheten tillgodose verksamheternas behov och stärka kompetensen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet i yrket och som är självgående.Tjänsten ställer storka krav på flexibilitet. För att arbeta som sjuksköterska inom Resursenheten ska du ha lätt för att samarbeta och vara serviceinriktad. Körkort är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:1 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.