Intensivvårdssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Intensivvårdssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Intensivvårdsavdelningen i Västervik är en allmän intensivvårdsavdelning med åtta fysiska vårdplatser. Avdelningen är fördelad på två enkelsalar, som har slussmöjlighet och därmed kan användas för isolering, två dubbelsalar och två lättvårdsplatser som är planerade att användas till intermediärvårdspatienter
På intensivvårdsavdelningen arbetar c:a 60 personer, fördelade på specialistutbildade anestesiologer, specialistsjuksköterskor inom intensivvård, undersköterskor samt en sekreterare. Behandlingen av patienten bedrivs som gruppvård, där även IVA-läkaren har en självklar roll. Vi arbetar med individuell schemaläggning och rotationstjänstgöring
Vi är ett glatt och positivt gäng på vår intensivvårdsavdelning. Vi ser fram emot att få just dig som vår nya medarbetare!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är omväxlande, från avancerad intensivvård till vård av vakna och relativt pigga patienter. Vår uppgift är att säkerställa en god kompetens, att vård och behandling ligger i framkant samt se till att modern och adekvat utrustning finns för att behandla våra patienter.
På IVA vårdas ca 600 patienter/år i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Alla patienter som har vårdats >92 timmar hos oss, blir erbjudna att besök på post-IVA mottagning som drivs av två intensivvårdssjuksköterskor och en undersköterska.
Knutet till IVA finns också en uppvakningsavdelning där man har möjlighet att samtidigt vårda fjorton patienter. Platserna är fördelade på en storsal, en enkelsal samt en ljudisolerad sal med plats för tre patienter. Den senare används mestadels till övervakning av barn postoperativt.
Förutom avdelningsarbetet har vi ansvar för att delta i traumalarm och akutlarm på hela sjukhuset. Vi har även ett samarbete med barnkliniken där vi bistår vid ventilatorvård på Neo-avdelningen. Vi arbetar aktivt med flera olika utvecklingsprojekt och ser förbättringsarbete som en viktig ingrediens för att driva utvecklingen framåt.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterska inom intensivvård.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:4 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2017-03-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.