Sjuksköterska till BB/Gyn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till BB/Gyn. Välkommen med din ansökan senast den 9 april.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker sjuksköterska till gynavdelning 89 och BB samt gynmottagning, rotationstjänst. Tjänsten innebär dag, kväll, natt och helg tjänstgöring, måndag till söndag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast, enlig överenskommelse.

Vårdavdelning 89 BB-Gyn
Kvinnokliniken i Västervik, vårdavdelning 89 är en integrerad avdelning med Gyn och BB vård. På avdelningen finns 15 vårdplatser. Här vårdas nyförlösta kvinnor och deras nyfödda barn, oförlösta kvinnor med olika komplikationer. Vi samarbetar med Barnkliniken avd 10/neo som ligger i samma hus. På gynavd 89 vårdas patienter pre-och postoperativt. Palliativ vård. Abortpatienter. Jourmottagning kväll natt och helger. Telefonrådgivning jourtid.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär arbete på vårdavdelning inom gynekologi och BB-vård. På avdelningen finns 15 vårdplatser. Arbetet utförs i nära samarbete med undersköterskor, läkare och kurator.

Som anställd hos oss har du möjlighet att med bibehållen lön vidareutbilda dig till barnmorska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom gynekologi och BB-vård är meriterande. Som person är du trygg i din yrkesroll har ett ett gott bemötade mot kollegor och patienter och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-04-09, Vi vill att du bifogar cv och personligt brev.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:5 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.