Operationssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Operationssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Operations- och intensivvårdskliniken har en verksamhet inriktad på narkos och bedövning samt operationssjukvård. Vi ger pre- och postoperativ vård, har akut omhändertagande, intensivvård och smärtbehandling samt produktion av sterilgods. Kliniken har runt 130 medarbetare totalt och vår målsättning är att ge
patienterna en tillgänglig och god vård med hög kvalitet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete som operationssjuksköterska på Centraloperation i Västervik. Fördelen med en centraloperation är att du får jobba med olika specialiteter: ortopedi, allmänkirurgi, bröstkirurgi, kärlkirurgi och urologi. Gyn-, öron- och ögonoperation samt endoscopienheten ges service på jourtid. På avdelningen finns också en poliklinisk enhet för dagkirurgiska patienter.
Välkommen att kontakta oss för besök eller hospitering!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:13 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.