Överläkare/Specialistläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Överläkare/Specialistläkare. Välkommen med din ansökan senast den 26 februari.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i fyra basenheter och vi är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder.. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar Vuxenpsykiatri med både Öppna mottagningar, Slutenvårdsavdelningar och Rättspsykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatri.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Medicinskt ansvarig läkare (MAL) vid psykiaktrisk öppenvårdsmottagning, Kalmar.

Sedvanligt läkararbete vid en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Mottagningen är av allmänpsykiatrisk karaktär och ställer därför krav på en bredd av kunskaper inom såväl psykossjukdomar, beroendesjukdomar, ångest- och depressionstillstånd, samt neuropsykiatri. I rollen som Medicinskt ansvarig läkare vid mottagningen, (MAL), har du ansvar att följa upp och utvärdera verksamhetens resultat och följsamhet till vårdriktlinjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi önskar att du har specialistkompetens inom allmänpsykiatri, eller befinner dig i slutet av din ST-tjänstgöring. Vi är inne i en dynamisk fas inom öppenvården, där vi förbereder oss organisatoriskt och processmässigt för att i slutet av 2020 flytta in i en helt ny och modern psykiatribyggnad. Erfarenhet från omorganisationer och att arbeta i en dynamisk miljö ser vi därför som meriterande.

Som person är du målmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att kommunicera kring dina kliniska bedömningar och beslut. Du värderar evidens och sätter den i sitt sammanhang avseende klinisk erfarenhet och praxis. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har ett intresse av att ta initiativ och driva verksamhets- och metodutveckling.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt har goda datorkunskaper.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:8 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.