Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi söker psykolog till BUP-mottagningen i Västervik respektive Oskarshamn.

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby där Kalmar är den största mottagningen med ansvar för länets sju södra kommuner. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete i öppenvård. I teamen arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, sekreterare och läkare. Arbetet består huvudsakligen av fördjupade bedömningar (utredningar), diagnostik och behandling av barn, ungdomar och deras familjer. Som medarbetare hos oss får du även ingå i en länsövergripande grupp och utveckla specialistkompetens inom specifika barnpsykiatriska tillstånd Du får även delta i olika samverkansformer med vårdgrannar, vanligtvis skola och socialtjänst.
Verksamheten erbjuder goda möjligheter till lärande och utveckling genom till exempel både intern och extern handledning, vidareutbildning och för legitimerade psykologer även specialistutbildning.
Våra multidisciplinära behandlingskonferenser är dynamiska där vi tar tillvara på våra olika kompetenser för att kunna hjälpa våra barn och familjer på bästa sätt. Arbetet är krävande emellanåt med ett högt tempo men här finns en arbetsgrupp där vikten av att stödja varandra prioriteras.
Som nyanställd på BUP får du dessutom genomgå en basBUP-utbildning som löper över det första anställningsåret tillsammans med andra nyanställda inom BUP.

Kvalifikationer

Du är Legitimerad psykolog och har en god kunskap om barns och ungdomars psykologiska utveckling och ett genuint intresse för barnet i sitt sammanhang. Tidigare erfarenheter inom barn-och ungdomspsykiatrin är meriterande. Erfarenhet av att ha gjort kliniska bedömningar och att ha arbetat med diagnostik är önskvärt.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin innebär att du kommer att möta olika familjer med olika grad av komplexitet vad gäller behov och svårigheter och det är en fördel om du ser detta som en stimulerande utmaning. Vi söker personer som kombinerar säkerhet i det individuella arbetet med öppenhet för att tillhöra ett team och arbeta utifrån teamtanke. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:13 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.