Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Länssjukhuset har två uppvakningsavdelningar med tillsammans cirka 20 sängplatser. Vi har en allmän inriktning och servar Kir, Ort, Med, ÖNH, Gyn, Förlossningen, Ögon och Tandkliniken på länssjukhuset, vilket skapar ett spännande och omväxlande arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker grundutbildad sjuksköterska till våra två uppvakningsavdelningar. Där möter du nyopererade patienter från sjukhusets olika kliniker.

Den vi söker har några års erfarenhet och som kanske börjat fundera på en specialistutbildning inom intensivvård. Nu finns chansen att få en inblick i den vård som bedrivs på IVA/UVA genom att arbeta på uppvakningsavdelningarna. Erfarenhet från uppvakningen är meriterande i vid tillsättning utbildningstjänst till specialistsjuksköterska inom intensivvård.
Även du som inte funderat på vidarutbildning är välkommen att söka.

Kvalifikationer

Legitimerad allmänsjuksköterska

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:10 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.