Dietist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Dietist. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

I en nationell jämförelse har Oskarshamns sjukhus fått utmärkelsen "landets bästa mindre sjukhus", baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtanden. Har du erfarenhet av intensivvård och är intresserad av förbättringsarbete sök då till oss! Du såsom Vi vill bidra till att skapa god och säker vård. Få patienten att känna sig trygg och i fokus samt öka patientens medverkan i vården.

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I din roll som dietist kommer du att arbeta med både vuxna och barn inom kirurgi, medicin och primärvård. I arbetsuppgifterna ingår nutritionsbedömning och kostrådgivning till patienter och anhöriga.

Berätta gärna om du har någon specifik inriktning eller intresseområde. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och utvecklingsuppdrag inom arbetsplatsens område.

Tjänsten är placerad på Dietistmottagningen vid Oskarshamns sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet som dietist är meriterande. Du har god förmåga att samarbeta och ta eget ansvar och är en person som klarar av att ha varierande arbetsuppgifter samt är lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:1 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 170301-180131 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.