Sjuksköterska Medicinkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska Medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter, fem vårdplatser för geriatriska patienter och två vårdplatser för palliativ vård. Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete! Vi söker dig som är positiv och flexibel. Arbetet fordrar såväl stor självständighet som ansvarskänsla och samarbetsförmåga. Avdelning 41 har totalt 16 vårdplatser samt en dagvårdsverksamhet. Arbetet på vårdavdelningen innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för patienter med diabetes, lungsjukdomar, blodsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar.

Rotationstjänstgöring. Individuell schemaläggning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:7 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid 75 %. Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100 % tjänst, om du önskar heltid kan utökningen av arbetstiden komma att erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indviduell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.