Tandsköterska till Sjukhustandvården Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Sjukhustandvården Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 27 februari.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och sjukhustandvården i Västervik är en samlad enhet, med avdelningar för parodontologi, oral kirurgi, oral Protetik, barntandvård och sjukhustandvård. På enheten arbetar ca 20 medarbetare med en gemensam chef. Enheten präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. Nu söker vi en engagerad och målmedveten tandsköterska till vår avdelning för sjukhustandvård i Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Avdelningen som består av en tandläkare och två tandsköterskor, tar emot remisser från allmäntandvården, specialisttandvården samt hälso- och sjukvården i mellersta Kalmar län. Utifrån remisserna genomförs undersökning, utredning och terapiplanering samt behandling av patienter med behov av sjukhustandvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som tycker om varierande arbete. Du kommer att arbeta med assistans, sterilarbete, administration, receptionsarbete, narkostandvård, egna patienter och projekt.

Vi söker dig som är engagerad i ditt yrke, vill arbeta i och tror på en värderingsstyrd organisation, har lätt för att samarbeta och lägger stor vikt vid gott bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Service och kvalitet i arbetet samt vilja att arbeta i lag värderas högt. Stor vikt läggs också vid ett engagerat samarbete med allmäntandvården samt övrig hälso- och sjukvård.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:3 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.