Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Samrehab söker en arbetsterapeut som vill arbeta med rehabiliteringsmedicin på Västerviks sjukhus. Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med rehabilitering av personer med ryggmärgsskador och hjärnskador.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att kartlägga tidigare och nuvarande aktivitets- och funktionsförmåga, funktions- och aktivitetsträning (personlig- och instrumentell ADL), kognitiva funktioner och handfunktion, utprovning och träning av hjälpmedel. Hembesök och initiering av bostadsanpassning tillsammans med kommunarbetsterapeut samt utbildning till assistenter och personal.

Som arbetsterapeut ingår du i ett team bestående av fysioterapeuter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, rehabassistenter, kurator och logoped som tillsammans med patient och anhöriga lägger upp en rehabiliteringsplan som ligger till grund för patientens rehabilitering. Tydliga mål och att tillsammans rehabilitera mot dessa är centralt i rehabiliteringsmedicinsk verksamhet.

I uppdraget ingår även mottagnings-/öppenvårdsarbete mot Ryggmärgsskademottagningen samt intensivrehabilitering för personer med neurologisk sjukdom/skada.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig som är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga som kan arbeta självständigt men som gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:2 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.