Sjuksköterskor Akutmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterskor Akutmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningen vid Västerviks sjukhus tillhandahåller akut omhändertagande dygnet runt. Vi är en självständig klinik som samarbetar med de flesta specialiteter på sjukhuset såsom kirurg-, ortoped-, medicin- barn-, ögon- och öron. Inom kliniken finns 40 medarbetare och vi tar emot cirka 21000 besök per år.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Att vara sjuksköterska på Akutmottagningen är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. På akutmottagningen tillämpas triagering enligt RETTS för att säkerhetsställa patientsäkerheten och patientbemötande på bästa sätt. Du ansvarar för patienternas omvårdnad i nära samarbete med undersköterska i team samt utför och följer upp medicinska ordinationer.
Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Vi erbjuder också utbildningar både internt och externt, t ex TNCC. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar. Traumasimuleringar bedrivs regelbundet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård.
Vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom akutsjukvård är meriterande

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:20 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.