Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 20 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken i Västervik har en bred allmänkirurgisk och urologisk verksamhet. Utöver magtarmkirurgi utreds och opereras obesitas, kärlkirurgi, endokrinkirurgi, bröstkirurgi och plastkirurgi. Till kliniken hör även sjukhusets endoskopiavdelning. Vardera avdelning har 20 vårdplatser i veckorna och 14 på helgerna.

Vårdavdelning 1 och 2
På avdelning 1 finns allmän kirurgi, traumatoligi, urologi, endokrin, bröstkirurgi och kärlkirurgi.

På avdelning 2 finns allmänkirurgi med tyngden på gastrointestinal kirurgi och här har även öronkliniken 2 vårdplatser.

Båda avdelningarna tar emot patienter direkt från akutmottagningen. Det finns även platser för patienter i palliativt skede.

Kirurgkliniken söker två avdelningschefer till klinikens två vårdavdelningar. Du ansvarar för avdelningens arbetsmiljö och tillsammans med dina medarbetare driver du verksamheten framåt. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Du har personalansvar för ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor.
Arbetsuppgifterna innebär bl a att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter. I framtiden vill vi få en större utbytbarhet meolan klinikens olika mottagningar varför samarbetet mellan dig och kirurgmottagningens chef kommer att bli viktig.
Du kommer ingå i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen och övriga chefer på klinike

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter
Kvalifikationer

Vi välkomnar sökande med en för chefsuppdraget adekvat utbildning och erfarenhet. Har du ledarskapsutbildning är det meriterande men vikigast är dina personliga egenskaper.
Vi vill att Du skall ha en bra samarbetsförmåga, vara kreativ coh ha intresse för att driva förbättringsarbete

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:22 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord 2017-02-16 Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indiviuell lönesättning Ansök senast:2017-03-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.