Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvården i Kalmar är en specialistenhet som utreder och behandlar barn och ungdomar upp till arton år som av någon anledning drabbats av psykisk ohälsa.
Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, ,biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde.
Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykolog, sjuksköterska, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare, specialpedagog, sjukgymnast, arbetsterapeut där du som medicinsk sekreterare har har en viktig roll i teamet.

Vi har en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar.
Vi är lokaliserade i lokaler centralt belägna i Kalmar
Arbetsplatsen har idag 45 anställda, därav 7 sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för Medicinsk sekreterare. Arbetet ställer stora krav på personlig mognad och lämplighet, förmåga till initiativtagande och självständigt beslutsfattande.
Arbetsuppgifternas ständiga växlande mellan utåtriktad verksamhet och rent administrativt arbete ställer stora krav på flexibilitet.

Du kommer att fylla en central roll i det multidisciplinära teamet. Vi ser den administrativa rollen som viktig del för ett fungerande teamarbete.
I arbetsuppgifterna ingår också att utveckla nya ändamålsenliga rutiner beträffande administrationen på enheten.

Kvalifikationer

Läkarsekretararutbildning, kunskaper i journalsystemet Cosmic, goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

B-körkort.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:18 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.