Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Du kommer att göra bedömning och behandla besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar.
Behandling sker både individuellt och i grupp.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom öppen vård. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna och i kommunen. Tjänsten är placerad i Mönsterås/Högsby.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad med god planeringsförmåga. Yrkeserfarenhet inom arbetsområdet är meriterande.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:3 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 170831 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.