Enhetschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Enhetschef. Välkommen med din ansökan senast den 19 mars.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

BUP öppenvårdsmottagningar Västervik och Oskarshamn

Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län erbjuder barnpsykiatrisk bedömning, utredning och behandling på specialistnivå såväl inom öppenvård och heldygnsvård. Det finns öppenvårdsmottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och filial i Vimmerby. Ätstörningsenheter finns i Kalmar och Västervik.
BUP i Kalmar län utvecklar kontinuerligt nya metoder och arbetssätt för att kunna anpassa vårdinsatserna utifrån barnens behov. Verksamheten kännetecknas av ett professionellt bemötande. Du kommer att vara chef för mottagningarna i Oskarshamn och Västervik. Personalgruppen består av läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor samt medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att ha verksamhets-, ekonomi och personalansvar för cirka 30 personer. Du är en del av BUP´s ledningsgrupp vilket innebär att medverka i att kontinuerligt definiera och utveckla BUP´s övergripande uppdrag.
Tillsammans med medarbetarna kommer du arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården, skapa förutsättningar för god arbetsmiljö samt möjliggöra ett gott ledarskap och medarbetarskap. Du kommer att driva arbetet med ständiga förbättringar av verksamheten och ansvarar för patientsäkerhet.
Som enhetschef företräder du såväl den egna verksamheten, som Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning relevant för verksamhetsområdet. Erfarenhet från barnpsykiatriskt arbete, samt arbete i ledande ställning är meriterande.
Som person är du ansvarstagande. Du samarbetar bra med andra, har förmåga att skapa delaktighet hos dina medarbetare och bidrar till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen.
Du har ockå ett intresse för att utveckla ditt ledarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Uppdraget som enhetschef är tidsbegränsat, men vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom din grundprofession.

Utdrag från polisens belastningsregister krävs för tjänsten.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:19 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särskilt visstidsförordnande. Tillsvidareanställning inom grundprofession erbjuds. Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.