HR-konsult vikariat

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker HR-konsult vikariat. Välkommen med din ansökan senast den 19 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker nu en HR-konsult för ett vikariat till sjukhusets ledningsstab.

HR-enheten Västervik sjukhus
HR-enheten vid Västervik sjukhus är en av Hälso- och sjukvårdsförvaltningens tre HR-enheter som ger stöd och service till de tre sjukhusen i länet samt Diagnostiskt centrum.
Som HR-konsult hos oss ingår du i ett arbetslag av 8 personer vilka arbetar konsultativt och skapar mervärde för verksamheten och cheferna med ett starkt fokus på att nå goda resultat och bidra till att verksamheten når uppsatta mål. HR-enhetens arbetsområde är brett och innehåller uppgifter inom HR till exempel arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt, förhandling, rekrytering, kompetensförsörjning, kompetensutveckling, pensionsfrågor, lönehandläggning och lönefrågor mm.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i nära samarbete med HR-chef och HR-konsulter, samt med övriga professioner inom ledningsstaben.
Du kommer att vara ett stöd till våra chefer i alla förekommande personalfrågor. I arbetet ingår även HR-administrativa göromål såsom att skriva annonser, bevakning av LAS, ta fram underlag av olika slag, bemanningsfrågor m.m.

I jobbet ingår också att samverka med kollegor inom landstingets övriga verksamheter. Genom att arbeta i olika konsultteam kompletterar kompetensområdena personal, ekonomi och verksamhetsutveckling varandra. Arbetet kännetecknas av ett professionellt bemötande med hög kompetens. Varje dag.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen inom PA/HR-området. Vi ser gärna dig som är relativt nyutexaminerad.
Vi värdesätter om du har god datorvana med kunskaper inom Excell.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-03-19. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. Urval sker löpande.


Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:34 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat t.o.m. 2017-12-31 ev. längre Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.