Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Dialysverksamheten i Oskarshamn tillhör njurenheten på Länssjukhuset i Kalmar. Njurenheten har idag cirka hundra patienter som får sin dialysbehandling antingen som påsdialys eller bloddialys, av dessa behandlas cirka 16 patienter i Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Verksamheten i Oskarshamn är för närvarande tillgänglig för patienter dagtid måndag till lördag. Vi arbetar för att patienten skall var så delaktig som möjligt i sin behandling och erbjuder patienter varannandagsdialys. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på dialysmottagning.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Vi vill att du har helhetssyn, är ansvarstagande, är flexibel och har engagemang för människor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:29 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.