IT Systemadministratör Cosmic-support

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Systemadministratör Cosmic-support. Välkommen med din ansökan senast den 29 mars.

Om oss

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Flera projekt pågår och vi behöver förstärkning till supporteamet i IT Vårdsystem.

Att arbeta inom supportteamet innebär att vara kontaktyta och systemstöd direkt till användaren för flera vårdrelaterade system. Det betyder bland annat att fortlöpande följa kärnverksamhetens behov, förväntningar och krav. Supportteamet ansvarar för information och vissa utbildningar för flera av landstingets vårdrelaterade system, bland annat vårdsystemet Cosmic och e-tjänsterna Pascal och NPÖ.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med att vara 1:a linjens support och användarstöd. En viktig uppgift är att säkerställa en god kundrelation med nöjda kunder och i samverkan med övriga medarbetare, hitta balans mellan kundens önskemål och teknikens möjligheter samt bidra till att ge kunden ett bra IT-stöd.

Du planerar och genomför utbildningar och har informationsträffar med personal som är lokalt systemansvariga (LSA). Andra arbetsuppgifter är att administrera behörighetskonton samt funktionell förvaltning av utskrifter och listningsverktyget Lisbet.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns för support till användare av bland annat Cosmic.

Kvalifikationer

Vi söker dig som jobbat en tid inom vården med Cosmic som ditt arbetsredskap och som nu vill använda dina kunskaper inom IT-området. Du har bred kompetens i Cosmics alla moduler, framför allt god kännedom inom läkemedelsområdet. Du behöver ha kunskap och förståelse för hur olika yrkesgrupper använder Cosmic då du möter olika personalkategorier i dialog om hur Cosmic ska användas. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra.

För att trivas bra i supporteamet tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och är bra på att vara konkret och tydlig i sättet att förmedla information. Du har pedagogisk förmåga att lära ut och tycker att det är stimulerande och roligt att utbilda och prata inför grupp.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som tar egna initiativ och driver din egen utveckling framåt med en positiv inställning och ett brinnande intresse för kundservice. Erfarenhet från systemsupport/telefonvana är meriterande. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå. För arbetet behöver du ha körkort B.

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:5 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid tom 2018-06-30 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.