Primärvårdspsykolog/PTP-psykolog Stora Trädgårdsgatans hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog/PTP-psykolog Stora Trädgårdsgatans hc. Välkommen med din ansökan senast den 7 maj.

Vi erbjuder

Du kommer att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna, samt erbjudas möjlighet till handledning samt fortbildning.
Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad, kvalitetsmedveten, stresstålig, serviceinriktad med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du är öppen för nya idéer vad gäller behandlingsmodeller och arbetsmetoder utifrån primärvårdspsykologens uppdrag.

Vi söker

Leg.psykolog/Psykologexamen, gärna med KBT kompetens. Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta med 'brief interventions' och kortare terapier.
Även erfarenhet från liknande arbete meriterande.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta som primärvårdspsykolog på välfungerande hälsocentral i Västervik med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp?

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Vi söker Dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att föra fram det psykologiska perspektivet och utveckla den kompetensen. Du kommer att bli en av 24 psykologer i vårt län med stora möjligheter att tillsammans med hälsocentralerna skapa ett givande arbete.

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Varje hälsocentral har möjlighet att utveckla en modell för samverkan kring psykisk ohälsa där psykologen ingår som en viktig del vad gäller bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Psykologen ska arbeta med rehabilitering och delta i multiprofessionellt team. Samverkan med övrig personal är central och i arbetet kan handledning, undervisning och konsultationsinsatser ingå. Psykologen ska också arbeta med metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:26 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.