Medicinsk sekreterare Nybro Hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Nybro Hc. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta tillsammans med oss?

Nybro Hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8400 listade patienter. På hälsocentralen finns 6 specialister i allmänmedicin, distrikts- och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor och 4 medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral såsom journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.
Det är av stor vikt att du delar vår vision som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt tillsammans med rätt kvalitet och god ekonomisk hushållning.

Passar ovanstående beskrivning dig? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor
betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:28 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.