Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 16 april.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi söker en sjuksköterska till Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Vimmerby

Vi har nyligen flyttat in i våra nya lokaler och erbjuder en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskan har arbetsuppgifter såsom medicinhantering, medicinuppföljning, telefonrådgivning, hälsosamtal, registrering i kavalitetsregister och stödsamtal samt att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar. Du kommer främst att arbeta med patienter med beroendeproblematik.
Som sjuksköterska har du ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare och teamsekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

Sjuksköterskan på öppenvårdensmottagningen förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Kvalifikationer

Du som söker är leg. sjuksköterska. Vi ser gärna att du har har arbetserfarenhet inom psykiatri och arbete med patienter med beroendeproblematik.
Som person trivs du med att samarbeta med andra, och är även van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut i arbete. Du är strukturerad i ditt arbete och trygg i din sjuksköterskeroll.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-Körkort ett krav

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:20 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-04-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.