PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 9 april.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykolog, sjuksköterska, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare, specialpedagog, sjukgymnast, arbetsterapeut där du kommer att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.
Vi arbetar utifrån flera olika inriktningar som KBT, familjeterapi, individualterapi och vi strävar alltid efter att se barnet/ungdomen i sitt sammanhang.
Vi erbjuder goda möjligheter till handledning och ett lärande i en stor arbetsgrupp. Vi har en hög arbetsbelastning, men också nära till skratt.

I PTP-tjänsten har landstinget I Kalmar län antagit ett avancerat PTP-program med länsgemensamma utbildningar och regelbunda nätverksträffar. Från enheten får du en klinisk handledare samt goda möjligheter att pröva på alla typer av förekommande arbetsuppgifter på enheten samt annan internutbildning. Vid intresse förmedlas gärna en kontakt med nuvarande PTP-psykolog/er.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att både självständigt och i team arbeta med behandling och utredning utifrån din kompetens, av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang.
I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.

Vi är en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar.
Vi är lokaliserade i lokaler centralt belägna i Kalmar.

Kvalifikationer

Examen psykologprogrammet.
Personlig lämplighet värderas.
B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:21 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsbegränsat enl särskild lag Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.