Sommarjobb Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 16 april.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Till Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus söker vi nu medicinsk sekreterare/kanslist till sommaren.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Uppdraget innehåller varierande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare så som journalhantering samt receptions- och kassaarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad eller utbildar dig till medicinsk sekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Är du under pågående utbildning till medicinsk sekreterare finns det möjlighet att arbeta som kanslist.

Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:14 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-06-01 till 2017-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.