Tandsköterska till Folktandvården i Borgholm

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården i Borgholm. Välkommen med din ansökan senast den 17 maj.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter såsom assistans, arbete med egna patienter, sterilarbete samt administrativa uppgifter i receptionen. Du kan vara nyutbildad eller erfaren inom yrket. Hos oss har du goda möjligheter att vidareutvecklas inom de områden du är speciellt intresserad av.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har en positiv inställning, engagemang samt viljan att samarbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik, sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Borgholm ligger på Öland och är en populär turistort med bra pendlingsavstånd från Kalmar och fastlandet. Folktandvården Borgholm är en och fräsch och centralt belägen klinik. Här är vi 9 medarbetare som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten. Vi söker nu en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:23 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.