Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 14 maj.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

I dina arbetsuppgifter ingår utredning, bedömning och behandling av olika psykiatriska diagnoser. Rehabiliteringen kan ske både individuellt och i grupp. Dina arbetsmetoder ska genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med patienter inom både slutenvård och öppenvård. På sjukhuset finns även en avdelning för rättspsykiatrisk vård.
Du kommer att ingå i ett team med bland annat fysioterapeuter/sjukgymnaster, psykologer, läkare, behandlingsterapeuter och sjuksköterskor.

Inom Samrehab verkar vi för tydliga rehabiliteringsmål utformade tillsammans med patient och team som utvärderas efterhand.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. Du har god förmåga att samarbeta, ta eget ansvar, är strukturerad och kan planera ditt arbete. Du bör ha ett intresse och engagemang för personer med psykisk ohälsa och ha ett professionellt förhållningsätt. Intresse för utvecklings- och förbättringsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:6 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-08-31 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.