Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Vi erbjuder

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss kommer att vara patientdokumentation, journalhantering, remiss- och bildhantering samt viss bokning av undersökningar och patienter. I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom posthantering samt receptionsarbete. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Du kommer att ingå i ett arbetsteam på cirka 35 medarbetare fördelat på radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö.
Vi strävar efter att ge medborgarna bästa service med ett trevligt bemötande. Våra undersökningar är av hög kvalitet och vi eftersträvar alltid så korta väntetider som möjligt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:21 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.