Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 21 maj.

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut på Samrehab kommer du möta patienter från olika verksamheter såsom medicin, ortopedi, kirurgi och neurologi. Du kommer att bidra med din kompetens vid utskrivning från sjukshusets sluten vård genom att vara med på vårdplaneringar.
Du bör snabbt kunna se rehabiliterings- och hjälpmedelsbehov hos patienter, men även kunna utbilda och informera patienter/anhöriga inom olika områden bland annat ergonomi och energibesparande arbetssätt. I arbetsuppgifterna ingår bedömning av ADL, hjälpmedel och behandling/träning av patienter.

Vi söker

Du är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. En förmåga att prioritera i arbetet som arbetsterapeut värdesätts högt.

Du har en positiv inställning och sätter patienten i fokus.

Västerviks sjukhus ledord: Patienten först- i allt vi gör och i alla beslut vi tar.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Vi söker dig som är en nyfiken arbetsterapeut som gärna vill arbeta mot sluten vården på Västerviks sjukhus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:8 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-01-31 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.