Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 11 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. Din arbetsplats är på Rehabmottagningen, länssjukhuset i Kalmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker en till två engagerade psykologer som vill arbeta med neuropsykologiska utredningar, rehabiliterande psykologisk behandling och konsultation. Du arbetar främst med patienter med förvärvad hjärnskada såsom stroke, hjärntumör och trauma. Förutom utredningar av den primära patientgruppen förekommer utredningar av patienter med neurologiska sjukdomar så som MS, Parkinson och unga patienter där det föreligger misstanke om demenssjukdom samt eventuellt utredningar mot förtidigt födda barn.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta både självständigt och i tvärprofessionella team med bred kompetens och erfarenhet. Arbete med gruppverksamhet ingår.

Kvalifikationer

Du är Legitimerad Psykolog. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom neuropsykologi. Saknar du vidareutbildning men är intresserad av området erbjuder vi möjlighet till specialistutbildning.

Du har god förmåga till att samverka med andra yrkesgrupper och har ett gott bemötande till patienterna och anhöriga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:42 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid med möjlighet till deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.