Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 29 maj.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med journaldokumentation i datasystemet 3 Q, receptionsarbete samt tidsbokning. I tjänsten ingår även att hantera fakturor i Raindance ekonomisystem, arbeta med enkäter, utbildningsmaterial osv. Du kommer också att ha rollen som avdelningens mötessekreterare.

Vi söker

Vi söker dig med Medicinsk sekreterarutbildning alternativt läkarsekreterarutbildning. Kunskap i arbetsmiljöfrågor samt gällande lagar och förordningar är meriterande. Goda kunskaper i att arbeta i Office-paketet. Erfarenhet i att hantera statistik, fakturor och enkäter är värdefulla kunskaper.

Du är noggrann och ansvarskännande, har god service- och samarbetsförmåga, är flexibel och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa förtroende. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård till alla som bor eller vistas i Kalmar län. En stor del av landstingets administrativa resurser finns tillgängliga genom Landstingsdirektörens stab. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information/ kommunikation, utveckling och planering. Stabens arbete bestäms till stor del via uppdragsbeskrivningar och landstingsplanens inriktning.

Landstingshälsan är landstingets företagshälsovård och kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom arbetsmedicin, rehabilitering, ergonomi, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörelaterade frågeställningar. Vår verksamhetsidé är att erbjuda landstingets anställda vår samlade kompetens och våra tjänster inom arbetsmiljö och rehabilitering.

Till vår avdelning i Kalmar söker vi nu en medicinsk sekreterare

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2017:5 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Ansök senast:2017-05-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.