Underläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Underläkare. Välkommen med din ansökan senast den 28 maj.

Vi erbjuder

Vi har en vårdavdelning på Länssjukhuset i Kalmar och bedriver konsultverksamhet på samtliga tre sjukhus i länet. Jourverksamhet kan komma att ingå. Eventuellt kommer det finnas möjlighet att göra ST-tjänst på kliniken.

Välkommen med din ansökan för att bli en del i vårt team!

Vi söker

Vi söker dig med läkarexamen och ett genuint intresse för infektionssjukdomar.
Som person är du social och har lätt för att sammarbeta. Du kan kommunicera på ett tydligt sätt med såväl kollegor som patienter. Du värdesätter ett gott bemötande och en bra patientkontakt.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionsvård. På vår mottagning handlägger vi akuta infektionssjukdomar och erbjuder planerad verksamhet såsom infektionsutredningar, HIV-, hepatit-, tuberkulos-, immunbrist- och vaccinationsmottagning samt resemedicinsk rådgivning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:58 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-05-11 Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.